Kunstenaars gezocht

Stichting Cultuurpark De Hout biedt regionale kunstenaars een podium om hun werk aan een groter publiek te laten zien tijdens een van de vele muziekfestivals die door Cultuurpark de Hout worden georganiseerd vanaf mei tot en met september.

De organisatoren van Kunstnest, Jan Willem Leegwater en Jos Kuys, bieden deelnemende exposanten de mogelijkheid om tijdens het laatste festival – Vrienden van De Hout Live – tijdens een grote kunstmanifestatie nogmaals hun werk te tonen. Elke seizoensexposant krijgt dan een eigen marktkraam.

De organisatoren van Kunstnest kijken ook graag vooruit. Zij zijn altijd op zoek naar regionale kunstenaars die de schoonheid van hun werk willen delen met anderen. Belangstellende kunstenaars kunnen zich vóór 2019 aanmelden. Dat kan tijdens de resterende festivals op 9 of 16 september, bij Jos Kuys of Jan Willem Leegwater.  Een mail sturen kan ook: joskuys@hotmail.com of kijkendoe@quicknet.nl. Kunstnest stuurt aanmelders dan een inschrijfformulier per e-mail. Daarin zijn de voorwaarden voor deelname opgenomen, alsmede een aantal vragen.