Tuin der Lusten - Zondeval

Laat je verleiden in de Tuin der Lusten!

Eerste pinksterdag organiseert Zondeval het Tuin der Lusten festival in de Alkmaarder Hout. Tijdens dit muzikale festijn geniet je van fantastische acts zoals Queen’s Pleasure, Power to the Pipo en nog veel meer! Kom op zondag 5 juni naar het Tuin der lusten festival.

Natuurlijk in het mooiste stadspark van Noord Nederland… Cultuurpark De Hout in Alkmaar. De toegang is gratis!

14:30 – 14:50  Yoanne

Yoanne oftewel Anne Zasburg. Deze jongedame uit Alkmaar is al van jongs af aan bezig met muziek. Gestart op piano en gitaar vanaf haar 13e en drie jaar later begonnen met het schrijven van songs om aan haar eigen gedachtes te ontsnappen. Ondertussen heeft ze dit verwerkt in een heel toffe mix van pop, dance en EDM.

Vanmiddag in De hout met ondermeer haar laatste track ‘Dark Paradise’ die gelijk haar sound weergeeft.

Atom rockband

15:00 – 15:20 Atom

Atom is een alternatieve rockband uit Nederland. Met hun zelfgeschreven nummers proberen zij mensen op hen geheel eigen wijze te bereiken.

Atom bestaat uit 3 mannen met scheurende vocalen en gitaren, harde bas en luide drummer. Met invloeden zoals the velvet underground, nirvana etc.

15:30 – 15:50 Dean Presley

16:00 – 16:20 Steef Kamper

Steef Kamper is een 24-jarige singer-songwriter uit Alkmaar. Steef is eigenlijk iets te laat geboren met Leonard Cohen en Billy Joel als grote voorbeelden. Hij schrijft nummers over alles wat hij ziet. Je moet de emoties van het drukke studentenleven toch een keer van je af kunnen schrijven.

Pixel

16:30 – 17:10 Pixel

PIXEL maakt een breuk in de stille stad Alkmaar. Deze poprock band met invloeden uit verschillende genres is moeilijk in een hokje te plaatsen. Met hun harde eerlijke teksten, speelse muziek en pakkende melodiën hebben ze hun eigen unieke sound gecreëerd.

17:40 – 18:20 Power to the Pipo

Power to the Pipo serveert een onweerstaanbare cocktail van harde grooves en explosieve solo’s. Rauw, energiek, retefunky en altijd feest. In het najaar van 2021 presenteerden ze hun twee album SPETTERS in een uitverkochte Merleyn. Hun eerste album LEIPE SHIT werd in 2018 gelanceerd in de Melkweg. Dit jaar werd de band geselecteerd voor de Popronde en bouwt de band de nodige feestjes in het land.

18:40 – 19:20 Project 88

Ons nieuwe lokale jong talent Project 88. Deze jongens komen ook uit Alkmaar en zijn samengekomen tijdens de eerste lock down. Nu alles weer mag laten zij hun sound aan ons horen. De afgelopen periode zijn ze met regelmaat gezien en gehoord via Zondeval op verschillende plekken in Alkmaar (Gunnery’s debut), maar bijvoorbeeld ook in de Taverne in Bergen. Ze zijn nu bezig met hun eerste EP opname.

19:50 – 20:30 Queen’s Pleasure

Ze braken vorig jaar door na hun energieke optreden op Eurosonic Noorderslag. Dezelfde nummers die toen de zaal op zijn kop wisten te zetten, komen vrijdag officieel uit in de vorm van een debuut-EP: ‘Panic From Dublin’. Het is het eerste geluid dat Britpop-/garagerockband Queen’s Pleasure laat horen sinds de Paradiso Vinyl Club-uitgave ‘Big Boys Loan’.