De Hout Rocks

16 juni | 13.30 - 18.15 uur

De Hout Rocks! Is een eendaags gratis festival in Cultuurpark de Hout in Alkmaar. Dit festival is de plek voor als je van rock muziek houd, hard rock, punk rock, stoner rock, groove rock, rock ‘n’ roll alle soorten rock hebben een plek op dit festival als het maar lekker beukt. Muziek luisteren onder de zon, chillen op je picknick kleed, losgaan in de pit of genieten van een biertje met je vrienden, het kan allemaal op De Hout Rocks!
Zoals op elk festival van Cultuurpark de Hout is er ook een kunst expo aanwezig met lokale kunstenaars. Daarnaast zal er eet gelegenheid zijn en natuurlijk een bar met bier wijn en fris. Kortom alles en meer dat je verwacht op een festival, en dat gewoon in de Hout in Alkmaar!
Hét échte rock festival van Alkmaar is dit jaar op 16 juni. Midden in de zomer dus neem je zonnebrand mee. In de Hout is er meer dan genoeg plek dus kom gezellig met een grote groep.
Elk festival van Cultuurpark de Hout word georganiseerd en draaiende gehouden door onze geweldige vrijwilligers dus elke consumptie die je koopt aan de bar is een investering in het behouden van de verschillende festivals die Cultuurpark de Hout te bieden heeft. Dus ik zou zeggen kom lekker luisteren en maak er een mooie zondagmiddag van!

Programma

Rockplateau 13:30 – 14:15 The Keratins
Muzieknis 14:15 – 15:00 Radio friendly unit shifters
Rockplateau 15:00 – 15:45 White Mamba
Muzieknis 15:45 – 16:30 Eskalatie
Rockplateau 16:30 – 17:15 Waardeloos
Muzieknis 17:15 – 18:15 Skroetbalg