Onze sponsors

Naast individuele steun en subsidies zijn wij trots dat bedrijven uit de regio ons ondersteunen. Zij bevorderen hiermee het voortbestaan van Cultuurpark de Hout en haar activiteiten en geven met hun financiële bijdragen een impuls aan de programmering.

Door sponsor te worden laat een bedrijf zijn maatschappelijke betrokkenheid zien én zijn investering in de culturele identiteit van Alkmaar. Voor sponsoren zijn er diverse publiciteitsmogelijkheden, onder andere het logo op de website en in de digitale nieuwsbrief.

Er kan op verschillende manieren gesponsord worden, afhankelijk van wat past bij het bedrijf. Te denken valt aan seizoenssponsoring, het sponsoren van een evenement of deelactiviteit of het leveren van diensten of producten.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, vul dan even dit formulier in, en wij nemen dan contact met je op.

Techniek

Wij zijn blij dat de tecniek op onze festivals al jaren wordt verzorgd door TopSound.

Cateraars

Onderstaande cateraars kun je vinden op één of meerdere van onze festivals. Alle cateraars verzorgen onder strenge richtlijnen volgens de HACCP normen. Bovendien werken wij samen met hen aan een gevarieerd, verantwoord en duurzaam aanbod. Zo wordt er gewerkt met biologische ingrediënten en milieuvriendelijke verpakkingen.

Ben jij cateraar en lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van onze festivals?
Neem dan contact op met ons!